Квартальний календар на замовлення з логотипом компанії

Автор баксик, Верес. 07, 2026, 01:24 ПП

Попередня тема - Наступна тема

баксик

Хочу замовити квартальні календарі для невеликої фірми, але поки не можу вирішити, який варіант оформлення буде найбільш вдалим. Плануємо частину залишити в офісі, а решту передати клієнтам і діловим партнерам. Потрібно, щоб календар виглядав охайно, не займав занадто багато місця на стіні та дозволяв швидко переглядати дати. Хто вже замовляв подібну продукцію, що порадите врахувати?

время

Для таких цілей я б не ускладнювала дизайн і зробила акцент на зручності. Коли календар висить перед людиною багато місяців, надмірна кількість картинок, написів і декоративних деталей швидко починає відволікати. Краще залишити одну основну ілюстрацію або корпоративне зображення, а інформацію про компанію розмістити акуратно. Також рекомендую звернути увагу на розмір календарної сітки, бо дрібні цифри в повсякденному використанні незручні.

баксик

Логічно, ми теж схиляємося до більш стриманого вигляду. Ще думаю над кількістю примірників, оскільки не хочеться друкувати занадто багато й потім зберігати залишки. Напевно, варто одразу скласти список отримувачів і додати невеликий запас для нових партнерів. Зараз найбільше цікавить, де можна нормально організувати друк, щоб не витрачати час на постійні уточнення кожної дрібниці.

время

Я б у такому випадку звернула увагу на друкарню АРТ-ПРЕС і переглянула їхній варіант триблокових календарів. Такий формат зручний для робочого простору, оскільки можна швидко зорієнтуватися в датах і бачити кілька місяців одночасно. Перед оформленням замовлення корисно підготувати всі матеріали в одному місці: логотип, зображення, контакти та побажання щодо розташування елементів. Коли потрібні квартальні календарі на замовлення https://art-press.com.ua/uk/products/calendars/format/triple-block/ , я б радила спочатку оцінити їх як звичайний робочий інструмент, а вже потім думати про декоративну частину. Якщо календарна сітка зрозуміла, дати добре видно, а корпоративна інформація розміщена без перевантаження, результат буде значно практичнішим. Для клієнтів і партнерів це також хороший формат, бо корисна річ частіше залишається на видноті, ніж звичайний рекламний матеріал.