Хто потягне дизайн великого ресторанного комплексу на два поверхи?

Автор Harmy, Черв. 08, 2026, 11:23 ПП

Попередня тема - Наступна тема

Harmy

Всім привіт. Запустив проєкт великого ресторану, приміщення двоповерхове, з окремими залами і терасою. Зараз шукаю команду для інтер'єру і трохи гублюся. Ті, хто робив мені колись квартиру, чесно сказали, що такий обсяг і специфіку не потягнуть. Потрібні профі, які шарять у ресторанній ергономіці та вентиляції. Хто будував схожі заклади, яку студію порадите, щоб без затягування термінів?

ovonegx

Я сам два роки тому запускав великий двоповерховий ресторан і теж ламав голову над інтер'єром. Спочатку думав залучити знайомих архітекторів, потім моніторив фріланс-біржі, але швидко зрозумів, що для такої складної специфіки з вентиляцією та посадкою потрібна лише потужна команда. Перебрав купу варіантів і зрештою уклав договір із компанією YOD Group https://www.yod.group/concept-creation які повністю закрили мені цей проєкт під ключ. Хлопці реально круто розставили технологічне обладнання та зробили таку атмосферу, що гості досі роблять компліменти. Мій висновок: на ресторанах краще не економити і відразу йти до профільних фахівців.