Коли цифри стали трохи ближчими — завдяки Uplan.com.ua

Автор xaweyo, Квіт. 04, 2025, 05:22 ПП

Попередня тема - Наступна тема

xaweyo

Я не бухгалтер, але часто доводиться мати справу з цифрами — фріланс, податки, розрахунки з замовниками, планування витрат. Іноді можна загубитись у всіх цих сумах, особливо коли треба щось терміново порахувати. Наприклад, нещодавно замовник з-за кордону спитав, скільки буде доплата, якщо він накине ще 10% до бюджету. Я мав швидко дати відповідь, і саме тоді згадав про https://uplan.com.ua/.

Відкрив сайт, ввів вихідну суму — і одразу отримав скільки саме додасться. Ніяких ускладнень, нічого зайвого. Навіть не треба реєструватися. Сайт чистий, простий і дуже швидкий. У той момент він мене реально врятував — не довелось гуглити формули чи діставати Excel.

З тих пір користувався калькуляторами на сайті багато разів. Особливо, коли треба з'ясовувати різницю між "до" і "після" відсотків, або коли потрібно точно визначити, який відсоток від суми складає та чи інша частина. Ще подобається, що є багато інших утиліт — можна перевести одиниці вимірювання, порахувати об'єм чи навіть теплоенергію. Універсальний помічник, одним словом. Рекомендую, якщо часто працюєш з цифрами або просто хочеш розкласти фінанси по поличках.