Чим замінити Lavazza? Хочу знайти щось нове

Автор xaweyo, Квіт. 23, 2025, 09:48 ДП

Попередня тема - Наступна тема

xaweyo

Останні кілька років пив Lavazza Oro, але вже трохи набрид смак, хочеться чогось іншого, цікавішого. Шукаю нову каву в зернах, яка мала б яскравий, насичений смак, бажано з легкою кислинкою або з нотками шоколаду. Розглядаю варіанти як купажів, так і моносортів. Бажано, щоб це була свіжа обсмажка і щоб можна було замовити онлайн з нормальною доставкою. Буду вдячний за поради, якщо хтось вже переходив з Lavazza на щось інше.

hofojo

Теж довго сидів на Lavazza, але відкрив для себе ESPAKO — і вже більше року навіть не згадую про італійські бренди. У них чудовий вибір, кава завжди свіжа і смак зовсім інший — живіший, цікавіший. Рекомендую спробувати їхній Peru або Colombia — дуже ароматні, з приємною кислинкою та фруктовими нотами. Також є купажі, які нагадують за смаком класичну італійську каву, але без «плоскості» у смаку. Замовляю на https://espako.store — все чітко, швидко, якість на рівні. Можна й мелену обрати, але я беру тільки зерна і мелю перед заварюванням — так набагато смачніше. Дуже раджу спробувати, особливо якщо хочеш чогось нового після Lavazza.